Carly_Rae_Jepsen_PHOTO

MTV Push za septembar: OWL CITY & CARLY REA JASPEN „GOOD TIME“
 
Leto je na izmaku i zato ga treba iskoristiti do maksimuma! A ima li boljeg recepta za uživanje od dobrog društva, kampovanja i neprestane žurke uz pesmu zaraznog ritma? Ako pitate Adama Younga iz Owl City-ja i mladu pevačicu Carly Rea Jaspen, oni će reći da nema. Baš zato su se ove pop zvezde odlučile da ovo bude glavna tema spota „Good Time“ koji ćete u septembru gledati u okviru MTV Push-a.
Šarmantna Carly Rea, koja se se proslavila hitom „Call Me Maybe“ i Adam Young, tvorac projekta Owl City, koji se probio albumom „Ocean Eyes“ iz 2009. godine i hitom „Fireflies“, udružili su snage u pesmi „Good Time“. Ova numera najavila je novi album pod nazivom „Midsummer Station“ koji je američki muzičar sredinom avgusta izdao kao četvrto studijsko izdanje svog projekta Owl City, a takođe će se naći i na drugom albumu mlade pevačice koji će se pojaviti u septembru.
Bivša učesnica takmičenja „Canadian Idol“ i Adam su se prvi put lično upoznali tek na snimanju spota u New York-u, jer su pre toga odvojeno snimili svoje pevačke sekvence. Spot opisuju kao zabavan, bezbrižan i spontan, a vi ćete imati prilike da ga gledate celog septembra u okviru MTV Push-a.

 

Povezana vest:  Jura proslavlja 30 godina Filmovih prvenaca