05_TOKIO_HOTEL_HUMANOIDIntervju sa Tokio Hotel…

MTV Srbija je saopštila da je primilia preko 950 pitanja koje ste sastavili za intervju sa Tokio Hotel i time je ova akcija završena. 
MTV Srbija zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovoj akciji. Odabrana pitanja se šalju bendu i intervju će biti objavljen sledeće nedelje neposredno pre koncerta.
I to nije sve, već sutra za sve verne fanove Tokio Hotela MTV Srbija je spremio još jedno iznenađenje – zato redovno posećujte mtv.rs.
I da vas podsetimo, TOKIO HOTEL nastupa 28. marta 2010. u Beogradskoj Areni. Ako još niste nabavili vašu ulaznicu, možete ih kupiti na novootvorenom prodajnom mestu u TC „Ušće“, kao i na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, SKC – knjižara „Delfi“, Dom omladine, Eventim, pozorište „Boško Buha“, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs 
Svi obožavaoci benda iz regiona ulaznice mogu da kupe preko sajta Beogradske arene www.arenabeograd.com, na sajtu Card Service i na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.

Povezana vest:  Premijera dokumentarca o Bajagi i Instruktorima