exit_villageUlaznice za Exit Village u prodaji

Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su od petka 19. marta, po ceni od 2490 dinara, putem sajta www.exitfest.org
Exit vilidž će od 5. do 14. jula ugostiti posetioce festivala kojima su kampovanje, Dunav, sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita. 
Najbolja zabava u Exitovom vilidžu ove godine postaje pravi devetodnevni mini festival. Neverovatna atmosfera, neprestana zabava, uživanje u prirodi, koncerti, žurke svake godine predstavljaju poseban deo boravka na Exit festivalu.
Posetioce festivala koji se odluče za boravak u kampištu očekuje i najpovoljniji smeštaj u Novom Sadu, uz sve neophodne usluge i službe koje su 24 sata dostupne za udoban boravak u prirodi.  
Uz sjajne koncerte i žurke Exit vilidž svojim posetiocima nudi i radionice, edukaciju iz važnih društvenih oblasti, demokratije, multikulturalnosti, tolerancije, kao i zaštite životne sredine. 
Posetioci Exita neće propustiti ni svetsko prvenstvo u fudbalu. Polufinalne i finalne utakmice, biće prikazivane na tvrđavi i u vilidžu festivala, a posetioci Exita će imati priliku da ih gledaju u jedinstvenoj festivalskoj atmosferi.
Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. jula održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih muzičara na planeti ali i posetioce sa svih kontinenata. Poznat po svojoj neverovatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svojoj novoj dekadi ponuditi publici najuzbudljiviji letnji provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na 20 festivalskih bina.

Povezana vest:  Bruno Mars umetnik godine u izboru Bilborda