mtv_one_direction__group006

EKSLUZIVNI SNIMAK KONCERTA BENDA ONE DIRECTION SAMO NA MTV KANALU
 
Ovu godinu je definitivno obeležio bend One Direction! Sa najprodavanijim debi albumom godine, momci su oko sebe okupili milionsku fan bazu širom sveta.
MTV je spremio posebno iznenađenje za sve ovdašnje ljubitelje ovog britansko-irskog benda – ekskluzivni snimak koncerta sa turneje Up All Night: The Live Tour. U subotu u 15:00 i nedelju u 09:20 pogledajte njihov sjajni devedesetominutni nastup iz Bournemouth’s International Centre koji je bend održao u januaru ove godine. Ovaj koncert ni jedan pravi Dictioner ne sme da propusti i zato obavezno budite uz MTV!
Harry, Zayn, Louis, NiallLiam započeli su nastup hitovima Na Na Na, Stand UpI Wish, a onda se bina pretvorila u 1D žurku na plaži sa logorskom vatrom, gitarama i obradom pesama koje momci vole. Zatim je usledilo energično izvođenje Up All Night i balada Moments, a za kraj su ostavili Gotta Be You, One Thing i, naravno, What Makes You Beautiful. Kako izgleda kada prepuna hala vrišti od uzbuđenja i u glas peva hitove 1D, videćete u ovom ekskluzivnom koncertu.

 

Povezana vest:  Jessie Ware konačno pred beogradskom publikom