Trash_Candy_promo
MTV Premijera: Trash Candy – Remember
 
 
MTV Premijera ovog ponedeljak u 20 časova donosi novi spot mariborskog benda Trash Candy za pesmu “Remember”.
Mladi slovenački bend Trash Candy opisuje svoju muziku kao kombinaciju mirnodopskog i pobunjeničkog punk zvuka, uz jak uticaj odrastanja uz skejt kulturu, dok njihovo ime predstavlja savršen spoj pobunjeničkog stava i slatke muzike. Bend čine Pija (vokal), Tine (bas, vokal), Niko (bubnjevi), Jernej (gitara) i Martin (gitara). Fanovi su bendova Foo Fighters, Over it, The Swellers, Paramore, Kids in The Glass Houses, All Time Low, Fighting With Wire, John Mayer i drugih,
Singl “Remember” jeste najavni singl novog albuma mariborskog sastava, čija se objava očekuje tokom 2013. godine. Album će objaviti izdavačka kuća Mascom iz Srbije, kao deo aranžmana koji je bend Trash Candy zaslužio pobedom na regionalnom takmičenju mladih bendova MTV Band 2012 Powered by Ray Ban. Drugi deo pobedničkog aranžmana podrazumevao je snimanje spota u produkciji MTV-ja, pa je tako spot za numeru “Remember” proizvod saradnje benda i regionalnog MTV kanala: “Saradnja sa ekipom MTV-ja je bila super. Več na početku smo imali istu viziju.  Sa videospotom smo želeleli da se prisetimo dana kad smo bili još mali, bez briga, bez obaveza i bez razmišljanja šta nas čeka. Upravo o tome govori pesma ‘Remember’ i na neki način priča i o tome kako bi i sada trebalo da se opustimo i zaboravimo na svakodnevne stvari koje nam idu na živce”, rekao je Tine, basista.
Podsetimo: Sastav Trash Candy je odneo pobedu na konkursu MTV Band 2012 Powered by Ray Ban sa ukupno 61.771 glasova publike! Ovakvo interesivanje bendova i glasača čini ovo takmičenje jednim od najuspešnijih međunarodnih muzičkih konkursa održanih u regionu u poslednjih dvadesetak godina.
 
 
Povezana vest:  Saša Kovačević raspametio tinejdžerke u Zrenjaninu