selena-gomez-a

Selena Gomez više nije dobrica!

 

O Seleni Gomez (20) ne prestaje da se priča! Devojka Džastina Bibera ostavila je daleko iza sebe mnoge puno poznatije konkurente poput Majli Sajrus, Demi Lovato ili Ešli Tisdejl. Sel se odvažila i prihvatila škakljivu ulogu u kontroverznom filmu ‘Spring Breakers’ koji je posve drukčiji od njezinih dosadašnjih projekata.

Tamnokosa cura nevinog lica mnoge je iznenadila prihvativši ulogu razuzdane studentkinje u crnom tinejdžerskom filmu ‘Spring Breakers’ koji potpisuje talentovani filmadžija Harmoni Korin, scenarista kontroverznog filma ‘Kids’ i reditelj sjajnih filmovaa poput ‘Gummo’ i ‘Julien and Donkey Boy’. Korin je, kako se priča, scenario za ovaj film napisao za 10 dana, a uzorna Selena ovoga puta bićeu ulozi Faith koja upada u gomilu nevolja, pije, puši, pljačka benzinsku stanicu sa drugaricama, učestvuje u divljim zabavama, paradirajući non stop u bikiniju.
-Svidela mi se ideja da te mlade zvezde koje ljudi znaju iz tinejdžerskih filmova i serija, glume sasvim suprotne likove. Iznenadilo me je da su mnoge znale moja ranija ostvarenja. Selenina mama je moj veliki fan i odrastala je gledajući ih. To je bilo totalno ludo otkriće – veli Harmoni. Film Spring Brejks premijerno je prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, a usprkos kasnijim podeljenim ocenama kritičara Gomez, koju smo do sada viđali samo u čednim filmovima za mlade, bila je vrlo zadovoljna reakcijama. Mudra Selena (20) upozorila je svoje najmlađe obožavatelje da ne gledaju taj film jer će ih šokirati. Naravno, ona se ne boji da bi mogla da izgubi deo fanova, a kako kaže, dugo je razmišljala o toj filmskoj ponudi.
-Do sada sam odbijala takve uloge, ali sada sam spremna za iskorak u karijeri. Mislim da sam napravila pravu stvar. Iako će film biti iznenađujući za moje najmlađe fanove, verujem da je došlo pravo vreme za tako nešto. Uloga Faith se dogodila u najboljem mogućem trenutku. Nadam se da ću u budućnosti imati još takvih ponuda – rekla je Selena.

Povezana vest:  Na koncertu u čast "Indeksima" i Arsen Dedić

Selena je godinama ambasador dobre volje za UNICEF i vrlo je angažovana po pitanju pomoći najmlađima. Mada je njena muzička karijera trenutno stavljena sa strane, Selena najavljuje nove materijale sa svojim projektom Selena and The Scene. Iako ima pune ruke posla i u privatnom životu joj cvetaju ruže jer ima dečka na kojem joj zavide milioni tinejdžerki – Džastina Bibera.

Povezana vest:  Istina ili još jedan trač : Miley Cyrus trudna?!