carly_rea_jespen

Carly Rae Jespen: Justin Bieber je pravi šarmer
 
Kanadska pevačka senzacija Carly Rae Jespen snimila je duet ‘Beautiful’ s Justinom Bieberom za kojeg kaže da je pravi šarmer.
Carly Rae Jepsen osvojila je svet svojim velikim hitom ‘Call Me Maybe’ koji već mesecima pevušimo, a ovih je dana objavila svoj dugoočekivani album Kiss. Na njemu je sarađivala i s Justinom Bieberom koji je i zaslužan za njen uspeh. Naime, Biebs je pohvalio Call Me Maybe na twitteru i Carly Rae je preko noći postala slavna.
-Sve se izdogađalo neverovatnom brzinom. Srećna sam jer mi je pružena prilika koja se dogodi jednom u životu. Kad smo snimili tu pesmu, niko nije sanjao da bismo mogli postići takav uspeh. To je poput nekog dara s neba. Iako se nekad bojim hoću li ispuniti očekivanja, nekako verujem u sebe. Album ‘Kiss’ bih označila kao stopostotni pop. Snimanje ovog albuma je bilo sasvim drugačije iskustvo. Bila sam vrlo uzbuđena oko svega. Puno toga sam naučila. S Justinom sam snimila stvar ‘Beautiful’, on je sjajan momak. Vrlo je šarmantan i talentovan – rekla je Carly Rae Jepsen (26) koja s Justinom ovog meseca odlazi na turneju.
Pevačica se raduje nastupima.
-Naravno, želela sam da se ostvari moj san o nastupima pred hiljadama fanova. Uzbuđena sam zbog turneje s Justinom, ali pomalo me i strah. Ne mogu dočekati turneju. Obožavam muziku i ovo čekam ceo svoj život – rekla je Carly, piše Digitalspy.
Carly Rae Jepsen dolazi iz Britanske Kolumbije u Kanadi, a karijeru je započela 2007., kada se javnosti predstavila putem muzičkog takmičenja  Canadian Idol, gde je dogurala do visokog trećeg mesta.
Kiss (Universal Music Srbija) donosi 13 pesama nastalih u saradnji s nizom različitih muzičkih imena – u radu na albumu mlađahnoj Carly pripomogli su Max Martin, Redfoo (LMFAO), Adam Young (Owl City), Josh Ramsay, Justin Bieber…
‘Kiss’ će se na policama srpskih CD shopova naći uskoro.
Povezana vest:  Jubilarni - 20. Nišville opstanak