elemental

MTV EXPRESS – EMA 2012 BEST ADRIA ACT NOMINEES
 
Trka za Best Adria Act nagradu je u toku i samo od glasova gledalaca zavisi ko će poneti titulu najboljeg MTV izvođača u regionu! I dok glasanje traje na mtvema.com, MTV je spremio specijalna izdanja emisije MTV Express u kojima će se pet ovogodišnjih nominovanih izvođača predstaviti u najboljem svetlu.
Svakog radnog dana između 08:00 i 22:00 moći ćete da vidite pet petnasetominutnih emisija u kojima će bendovi Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See izvesti po tri svoje numere u akustičnoj verziji.
Bend  MVP je na Ski stazi u Beogradu za ovu priliku okupio ceo orekstar gde je u kasno popodne fanovima odsvirao par pesama. Momci iz T.B.F.-a su u improvizovanom studiju u nuklearnom sklonistu stare Jugoslavije u podrumu jedne zgrade u Splitu izveli tri svoja hita, dok su u jednoj od najvecih  indi bukvarni na ovim prostorima, gde su raznorazne knjige iz različitih epoha ležale na podu i pravile lavirnt, mladi slovenački bend Trash Candy akustično je odsvirao nešto što liči na vrhunsku američku pop rock produkciju. U Zagrebu je bend Elemental ugostio MTV ekipu u opustenoj atmosferi lokalnog bircuza u koji svraćaju posle probe na piće,  dok je u Kotoru jedan član benda Who See, koji je završio u urgentnom centru, bio zamenjen ‘lokalnom legendom’, a u snimanju je učestvovala i čitava muzčko plesna  trupa sa Kube sa sve kostimima i turistima koji su se priključili svirci.
Kao što znate, u MTV Expressu izvođači zamenjuju velike bine za neka potpuno neuobičajena mesta i uživo izvode tri svoje numere. Pogledajte specijalna izdanja emisije MTV Express sa ovogodišnjim nominovanim izvođačima i odlučite ko je od njih zaslužio da se popne na MTV EMA pozornicu u Frankfurtu ove godine.
Povezana vest:  Preko 40 000 ljudi na otvaranju EXITa