avril-lavigne-forbidden-rose-promo

Da li je Avril Lavigne trudna?

 

Već neko vreme se šuška da je popularna pjevačica trudna, a njena poseta Londonu ponovno je potaknula tračeve da 28-godišnja Kanađanka očekuje prvo dete sa verenikom Chadom Kroegerom, frontmenom Nicklebacka. Spekulacije o Avrilinoj trudnoći nisu ništa novo, a zaobljeni trbuščić pop punk princeze prilikom poseta Parizu pre nekoliko meseci izazvao je medijska nagađanja.

Povezana vest:  Kraak and Smaak Live na 13. Belgrade Beer Festu

Pevačica je u London stigla pre nekoliko dana kao pratnja svome vereniku koji je na evropskoj turneji sa svojim bendom. Avril je posetila jedan japanski restoran gde je uživala u specijalitetima. Ali fotoreporterima nije promaknulo to da je Avril koja je bila obučena u prepoznatljivom rokerskom stilu celo vreme skrivala stomak, što je odmah potaknulo lavinu tračeva, piše Daily Mail.

Povezana vest:  Senzejšn žurka u Beogradu 21. maja

Da li je samo reč o glasinama ili će pevačica koja priprema novi album prvi put postati majka, za sada nije poznato.

Avril se verila za Chada na iznenađenje mnogih posle samo šest meseci veze, a najavila i da će sama kreirati svoju venčanicu. Zbližili su se na snimanju njenog novog albuma. Pop zvezda je na nedavnom NY Fashion Weeku predstavila i svoju novu kolekciju iz linije Abbey Dawn, a modele je nosila između ostalih i Kylie Jenner (15), polusestra sestara Kardashian.

Povezana vest:  Satnica 12. Trenchtown festivala