LilWayne_115606_08062008

Lil Vejn: Alajina muzika bolja od većine današnje

Američki muzičar Lil Vejn smatra da je muzika pokojne pevačice Alaje mnogo bolja od onoga što se snima danas i ističe da je uveren da će Drejkov plan da producira neobjavljene pesme muzičarke biti „fantastična saradnja“.
Drejk, koji je veliki obožavalac Alaje, saopštio je nedavno da radi na posthumnom albumu njene muzike i već je objavio numeru „Enough Said“ u kojoj se i on pojavljuje uz pevačicu koja je poginula u avio nesreći 2001. godine.
Neki od ljudi bliskih Alaji nisu, prenosi AP, preterano srećni zbog novog albuma. Misi Eliot i Timbaland, koji su producirali većinu Alajine muzike, ne učestvuju u novom albumu a DiEmEks, koji je sa njom glumio u filmu „Romeo mora da umre“ i snimio jednu numeru žestoko je kritikovao Drejkove planove.
Lil Vejn, međutim, kaže da nije čuo nikakve negativne komentare i da je, kada je čuo za Drejkov plan, pomislio: „Odlična ideja“.
-Svi znaju šta je Alaja uradila za muziku, kulturu i taj period i uvek je dobro nešto slično uraditi, ne samo za njene obožavaoce – rekao je on.

Povezana vest:  Izabrani finalisti takmičenja Discovered by Coke

-Drejk je neko ko dobro promisli pre nego što dela. To svi znaju. Biće to fantastična saradnja.
Lil Vejn takođe smatra da je Alajina muzika preživela test vremena.
-Njena muzika je fantastična. I dalje je mnogo bolja o većine muzike koja se sada sluša i snima – rekao je on.
Kada je reč o njegovoj muzici, Lil Vejn, 30, kaže da mu je sve teže da smisli nove stvari jer repuje od kada je bio tinejdžer. Njegov poslednji album „Tha Carter IV“ objavljen je prošle godine.

Povezana vest:  Bittersweet presents Oskar Offermann