nelly

Droga i oružje pronađeni u autobusu repera Nelija
 
Policija u Teksasu pronašla je, tokom rutinske kontrole, u autobusu za turneje repera Nelija marihuanu, heroin i oružje i uhapsila jednog od njegovih saradnika, prenose agencije.
Brajan Kit Džons koji je bio sa pevačem u autobusu preuzeo je odgovornost na sebe i uhapšen je nakon pretresa u sredu uveče, dok su drugi, uključujući i Nelija pušteni.
-Jedan član mog osoblja je doneo odluku da unese u autobus ilegalne supstance što je rezultiralo hapšenjem –  rekao je reper Neli.
-Ni ja niti bilo ko drugi u autobusu nije bio svestan toga da se u vozilu nalaze te stvar.
Incident se dogodio na istom mestu gde su pevači Vili Nelson i Fiona Epl, reper Snup Dog i glumac Arman Hamer takođe zaustavljeni zbog posedovanja sumnjivih supstanci.
Portparol šerifa te oblasti Rati Fleming rekao je da je autobus zaustavljen u mestu Siera Blanka koji se nalazi 145 kilometara istočno od El Pasa i da su psi nanjušili nedozvoljene supstance.
-Policija je zatražila da svih sedam članova tima izađu iz autobusa i dozvole inspekciji da prekontroliše autobus“, rekao je Fleming. “U istrazi je pronađena plastična posudica sa marihuanom, 36 vrećica heroina i napunjen pištolj –  dodao je on.
Fleming je još rekao da je putnik autobusa Brajan Kit Džons priznao da droga i oružje pripadaju njemu.
Neli (37) je igrao u nekoliko filmova, a Bilbord magazin ga je 2009. godine imenovao za jednog od top umetnika decenije.
Povezana vest:  MTV WORLD STAGE TOKIO HOTEL, Jednosatna doza žive svirke na MTV kanalu