lana_del_rey-reizdanje

Regionalna TV premijera: Lana Del Rey – Ride

MTV vam ovog četvrtka, 18. oktobra tačno u podne, donosi regionalnu TV premijeru dugoočekivanog video ostvarenja za numeru „Ride“ popularne kantautorke Lane Del Rey!

Nakon što je spot za numeru „Ride“ premijerno pogledalo oko 400 srećnika prisutnih 10. oktobra u kalifornijskom Aero Teatru – ovog četvrtka, 18. oktobra u podne, gledaoci regionalnog MTV kanala imaće priliku da pogledaju regionalnu TV premijeru ovog provokativnog video ostvarenja!

Povezana vest:  Sven Vath otvorio Lovefest sa više od 25 hiljada ljudi

Nalik dosadašnjim konceptualnim spotovima poput „National Anthem“ i „Summertime Sadness“ – video za singl „Ride“ takođe je pretvoren u kratkometražni film. Desetominutno ostvarenje režirao je Anthony Mandler, kojem je ovo druga saradnja sa Lanom, nakon uspelog spota za numeru „National Anthem“. Video predstavlja svojevrsnu ispovest pevačice – u prvih nekoliko minuta, koliko traje uvodni deo ovog videa, Lana daje uvid u stil života koji je vodila pre nego što je postala priznati umetnik. Ni ovog puta nije izostala serija fantastičnih i sanjivih kadrova, koje smo do sada imali priliku da vidimo u spotovima za „Video Games“ i „Summertime Sadnes“, a sama Lana nam se u ovom video ostvarenju predstavlja u nešto drugačijem izdanju – sa kovrdžavom i, za nijansu tamnijom, kosom.

Povezana vest:  Dino Merlin, Dženan Lončarevic i Lexington - Pearl Beach, Ulcinj 5. i 6. avgust

Singl „Ride“ se nalazi na reizdanju Laninog drugog studijskog albuma, EP-ju koji nosi naziv Born to Die: The Paradise Edition.