depeche_mode_1

Depeche mode maju u Beogradu

Jedan od najvećih bendova današnjice Depeš Mod nastupiće u Beogradu u nedelju, 19. maja na Ušću, u okviru nove svetske turneje 2013. godine, potvrđeno je danas na njihovoj konferenciji za štampu u Parizu. Bend će tokom proleća i leta 2013. u Evropi održati 34 koncerta u 25 država, pred više od million i po fanova.
Start turneje zakazan je 7. maja u Tel Avivu, a pored Beograda, nastupi su zakazani i u Berlinu, Parizu, Moskvi, Rimu. Evropski deo turneje završiće se 29. jula u Minsku, a bend će kasnije nastupati u Severnoj Americi.
Za proleće 2013. zvanično je najavljen i njihov nestrpljivo očekivani trinaesti album, na kome su radili veći deo godine.
Ovo će biti prvi nastupi benda tri godine nakon izuzetno uspešne „Tour of the Universe“, kada na žalost koncert u Beogradu nije održan zbog bolesti pevača Dejva Gahana.
-Jako sam uzbuđen zbog novog albuma – poručio je fanovima Dejv Gahan, „i jedva čekam da krenemo na novu turneju“!
On se na konferenciji za štampu izvinio fanovima u Srbiji, zbog otkazivanja koncerta 2009.
-Izvinite. Takav je život, takve stvari se dešavaju, moraš se boriti sa udarcima. Mi ćemo se sledeće godine svakako iskupiti publici u Srbiji na najbolji mogući način – rekao je Gahan.
Prodaja ulaznica za koncert Depeš Moda u Beogradu počeće u ponedeljak 29. oktobra putem sajta Gigstix.com.
Za najbrže fanove obezbeđen je ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 2.990 dinara. Regularna cena ulaznica za parter iznosiće 3.990 dinara. Ulaznice za fan pit, koje će takođe biti u ograničenom
broju iznosiće 5.990 dinara, a VIP ulaznice 9.990 dinara.

Povezana vest:  POZNATI MUZIČAR RAG'N'BONE MAN U BEOGRADU 06.05.2018.