Taylor Swift – Red promoshoot 2012

Tejlor Svift ostavila Konora Kenedija
 
Iako su se pojavile glasine da je Tejlor Svift (22) poludela za Konorom Kenedijem (18) te da je čak razmišljala i o udaji, ako je verovati nekim izvorima, lepa pop country pop pevačica i mlađani član slavne porodice više nisu zajedno.
Tejlor će opet imati materijala za svoje pesme inspirisane prekidima!
Us Weekly je objavio da je megauspešna muzičarka nakon nekoliko meseci intenzivne ljubavi rakinula sa svojim novim dečkom, Konorom Kenedijem.
-Razišli su se u miru. To je ionako bila površna veza na daljinu bez velikih osećaja. Nisu uspeli da se viđaju. Tejlor sad ima pune ruke posla oko promocije novog albuma Red. Naporno će raditi do kraja ove godine – rekao je jedan izvor.
Iako Tejlor neguje imidž neporočne devojke iz komšiluka, pojavile su se i informacije koje kažu da je kovrdćava plavuša navodno prevarila Konora s njegovim rođakom, Patrikom, inače sinom Arnolda Švarcenegera.
-Na jednom porodičnom druženju, na kojem se pojavila u društvu Konora, viđena je sutradan kako se potajno ljubi s Patrikom – spričao je jedan izvor.
Kenedijevi pak navodno ne mogu da smisle Tejlor.
-Zbog svega toga Tejlor je pala u njihovim očima. Ne žele je videti blizu Konora Patrika. Misle da se samo želi družiti s Kenedijevima jer je opsednuta tom porodicom – ispričao je isti izvor, piše Showbizzspy.
Povezana vest:  KLUB PLASTIK, Za Kežmanov dres 70 evra