Steve_Vai

STEVE VAI sa nestrpljenjem iščekuje nastup u Beogradu
 
Gitarista Stiv Vaj koji će sutra, u utorak 30. oktobra, nastupiti u Kombank Areni pred vernim obožavaocima, dolazi danas u Beograd. Stiv dolazi u pratnji muzičara iz svog benda kao i sa pevačicom Beverli Meklelan (Beverly McClellan), finalistkinjom prve sezone “The Voice”.
Na pitanje da li se seća beogradskog koncerta od pre par godina, Stiv je našim medijima odgovorio da se seća da je bilo sjajno: “Radujem se ponovnom dolasku” – rekao je Stiv i dodao “Fanovi su bili zaista “ludi” tamo!”.
Stiv i njegov bend nisu imali puno zahteva. Jedino naglašeno je da je Stiv vegan.
Na sceni Kombank Arene, Vaj će demonstrirati svoje razne sviračke tehnike počevši od tejpinga, korišćenja tremola, vah pedale velikom brzinom, legato stila, šredinga koje će biti praćene karakterističnim Stivovim scenskim nastupom uz vazdušne i dimne efekte.
U trideset godina dugoj karijeri, Steve Vai  je prodao 15 milliona albuma i osvojio brojna priznanja među kojima su i tri Gremi nagrade. Kad se saberu živi nastupi, saradnje, kompilacije, učestvovanja u orkestarskim izvođenjima, diskografski gledano, svirao je na više od 60 albuma. Ovo ni malo ne čudi jer ga je prvim notama, kada je imao 12 godina, podučila prava legenda – Džo Satrijani (Joe Satriani) a već sa 18 godina počinje sa profesionalnom muzičkom karijerom nastupajući sa još jednom legendom – Frenkom Zapom (Frank Zappa). Vai je osnivač izdavačke kuće Favored Nations Entertainment, a pokrenuo je i fondaciju “Make a Noise” preko koje obezbeđuje instrumente i muzičko obrazovanje mladim muzičarima.
Ulaznice su u prodaji po cenama od 1900 dinara za parter i 2300 dinara za tribine.
Prodaja ulaznica na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs
Uverite se lično zašto je Stiv jedan od najboljih gitarista na svetu i dođite u Kombank Arenu u utorak, 30. oktobra.
Povezana vest:  Lejdi Gaga neprimerena za Južnokoreance mlađe od 18