niall_onedirection

Niall iz 1D-a žali što nije poljubio Demi
 
Plavokosi miljenik tinejdžerki, član One Directona, priznao je da mu je jako žao što nije bilo poljupca između njega i Demi Lovato s kojom ga mediji već neko vreme povezuju.
Demi je u jednom intervjuu jasno i glasno rekla da je solo i da uživa u svojoj slobodi, dodavši da je s Niallom povezuje samo prijateljstvo.
No Niall je u intervjuu za Now rekao da su on i mlada američka pevačica i glumica bili na sastanku, ali da se ništa nije dogodilo – premda bi on, dao je nagovestiti sada, to zapravo jako voleo.
-Putem twittera smo se povezali i počeli smoda komuniciramo. Kad sam bio u Los Anđelesu, uspeli smo se naći na večeri i bilo je zaista super. Demi je jedna od najboljih devojaka koje znam. Stalno smo u kontaktu i uvek mi šalje poruke. Ipak, nije se ništa dogodilo između nas. Nismo se poljubili, ali evo sad mi je baš žao što nismo – izbrbljao je član 1D.
Budući da Directioneri, fanovi 1D, često nemaju milosti prema devojkama koje mediji povezuju s ovim slavnim boy bendom, ne bi čudilo ni da Demi Lovato postane nova meta online hejtera poput bivše devojke Harryja Stylesa iz One Directiona, Caroline Flack.
Mlađani momci iz 1D u novembru objavljuju svoj drugi album Take Me Home za koji mnogi veruju da će odmah zasesti na vrhove svetskih top lista.
Povezana vest:  The Cult podigao na noge publiku