lady-gaga_20120

Lejdi Gaga Briga me ako misle da sam debela
 
Lejdi Gaga se suočava s kritikama javnosti zbog viška kilograma koje je dobila poslednjih meseci. Pevačica hita „Born This Way“ je izjavila kako se naučila nositi s tim ugledavši se na drugu pop zvezdu Adel.
-Adel je deblja od mene, pa kako niko ništa ne govori o tome? Ona je predivna i veruje u sebe. Pomerila je standarde na viši nivo za mnoge žene. I shvatila sam da, poput nje, trebam biti samouverena žena koja daje političke odgovore koji mogu pomoći mladima – rekla je Gaga.
Dodala je da je nije bilo briga kada su njene neprijatne fotografije kružile internetom, ali da je na nju počelo delovati psihički kada su mediji počeli pričati o njenoj liniji.
-Bila sam svesna toga da moje fotografije kruže internetom, mama me nazvala i pitala jesam li se ponovo udebljala. Svi su govorili o tome, ali nije me bilo briga. Međutim, kada sam čula to na vestima, gde su govorili o ratovima, ekonomskoj krizi i izborima, pomislila sam kako je to smešno. Mislim, kakav primer daju devojčicama koje sede kući i gledaju to? – upitala je Gaga dodavši: – Pomislila sam: briga me ako misle da sam debela jer, iskreno, ugojila sam se 13 kilograma.
Gaga je dala i savet svojim malim čudovištima.
-Sednite ispred ogledala sa svim bojama i porazgovarajte sa sobom. Pitajte se šta vam se ne sviđa na sebi. Pogledajte u ogledalo i stavite šminku na to mesto jer za to šminka služi. Nismo svi savršeni i ne osećamo se savršeno, ali da li ste probali karmin? Božanstven je -rekla je Gaga.
Povezana vest:  Đorđe Balašević sutra na Kalemegdanu