Foto sa snimanja spota Daljina, dim i prasina

Daljina, dim i prašina novi spot Bajage i Instruktora
 
Bajaga i Instruktori protekle nedelje snimili su spot za pesmu „Daljina, dim i prašina“ u kome se, pored Momčila Bajagića i članova benda, pojavljuje proslavljeni srpski glumac Srđan Žika Todorović.
Treći spot sa novog CD albuma „Daljina, dim i prašina“ rađen je u Beogradu (filmski studio i stan u predratnoj zgradi u ulici Džordža Vašingtona) i obližnjoj Deliblatskoj peščari.
Snimanje je ponovo povereno režiseru Žaretu Batinoviću koji se odlično pokazao radeći „Vreme“, prethodni spot sa novog albuma Bajage i Instruktora. Za stajling benda bila je zadužena naša poznata modna kreatorka Nataša Šarić.
Spot „Daljina, dim i prašina“ trebao bi se pojaviti uskoro, uoči nastavka turneje povodom novog albuma na kojoj Bajaga i Instruktori sviraju 8. decembra na festivalu „Omladina“ u Subotica, a sledi 14. decembra Dom mladih u Sarajevu, 20. oktobra ljubljanski Tivoli i 25. decembra nastup u Festivalnoj dvorani Lent u Mariboru.
Prvi spot albuma „Daljina, dim i prašina“ pojavio se prošle jeseni za pesmu „Ako treba da je kraj“, a režiserka je bila Tea Lukač.

 

Povezana vest:  Rasprodate ulaznice za koncert Josipe Lisac