Cottonpickers

Cotton Pickers završili rad na prvencu
 
Blues-rock trio priveo je kraju rad na svom prvom albumu, koji će se u narednih dvadeset dana pojaviti u prodaji pod etiketom ugledne agencije Long Play.
Album “Slaughterhouse Blues” sniman je u studiju „Mr. Sound“ u Petrovcu na Mlavi, dok miks i mastering potpisuje kVu.
Tekstove svih deset pesama napisao je Jovan Stepić, gitarista i pevač, a muzika je nastala kao plod rada cele postave Cotton Pickers, koju pored Jovana čine njegov brat Ivan Stepić i Uroš Ugrinović.
-S obzirom da nam je ovo prvi album i da pre toga nismo imali iskustva sa radom u studiju, zadovoljni smo krajnjim rezultatom. Naravno, uvek postoje stvari koje bi promenili kako bi zvuk i sve ostalo bilo još bolje, ali smatramo da za početak imamo sasvim dobar materijal i odličnu osnovu da se tek sada prikažemo publici kao ozbiljan i kvalitetan bend – preneo je prve utiske Jovan Stepić.
Debitantsko ostvarenje pobednika čuvenih Gitarijada u Požarevcu i Zaječaru svetlost dana ugledaće u narednih dvadesetak dana, a izdavač je agencija Long Play iz Beograda.
-Jedva čekam da se album pojavi – nestrpljiv je stariji Stepić, a potom se nadovezao na ono što sledi nakon izlaska albuma.
-U planu su promocija albuma i svirke svuda po zemlji, kao i po regionu. Ono što je za nas najvažnije, jeste promocija van granica naše zemlje i regiona uopšte, jer smatramo da kvaliteta imamo dovoljno da se merimo sa najjačima.

 

Povezana vest:  Sergej oduševio hrvatsku publiku na koncert u Shamballi! (FOTO)