Stray_Dogg_3 

Stray Dogg i specijalni gosti: Ika i Šine u beogradskom Božidarcu
 
Mladi beogradski sastav Stray Dogg nastupiće u petak, 23. novembra, sa specijalnim gostiima, grupama Šine i Ika u sali Centra za kulturu Božidarac u Beogradu u okviru serijala koncerata Vračar Rocks.
Biće to koncertna promocija nedavno objavljenog drugog albuma “Fire’s Never Wrong” benda Stray Dogg, koji predvodi verovatno najznačajnjiji domaći rok autor mlađe generacije u ovom trenutku – Dušan Strajnić.
Publika je u proteklom periodu prepoznala njegovu nadahnutu i uzbudljivu verziju amerikane, pa je prethodni beogradski koncert Stray Dogga, koji je održan u aprilu mesecu u Klubu Doma omladine bio rasprodat, a pre oko godinu dana zajedničkom nastupu sa grupom Bitipatibi, u okviru serijala SCENA Uživo!, u sali Amerikana prisustvovalo je oko 600 ljudi.
Album “Fire’s Never Wrong” možete preslušati/preuzeti na sledećoj adresi – straydogg.bandcamp.com/album/fires-never-wrong
Novi album je u julu mesecu ove godine najavio istoimeni singl  “Fire’s Never Wrong” za koji je snimljen i spot.
Ulaznice se mogu kupiti od srede, 14. novembra, u pretprodaji po ceni od 300 dinara u prodavnici Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30, lokal 15), na dan koncerta biće 500 dinara. Koncert počinje u 20h, molimo vas da dođete na vreme, neće biti kašnjenja. Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen.

 

Povezana vest:  Visoki standardi grčkog muzičkog stara: Vertis zahteva najbolje za koncert na Tašu