bojan marovicBojan Marović član žirija u pop takmičenju „Stars“ 

Pop takmičenje „Stars“ u organizaciji Radia S i Stars music-a se nastavlja. Srbija bira novu pevačku pop zvezdu. U utorak 23. februara na Televiziji Košava emitovana je još jedna emisija takmičenja „Stars“. Gost i treći član žirija ovog puta bio je popularni crnogorski pevač Bojan Marović, pored stalnih članova žirija Cvete Majtanović i Baneta Opačića.
Kada je ova emisija u pitanju, ne možemo a da ne spomenemo Radu Sarić, takmičarku sa velikim izgledima za pobedu. Ona je otpevala pobedničku pesmu Marije Šerifović sa Eurosong-a 2007. godine, „Molitvu“. Kako bi poznati tekstopisac i kompozitor Bane Opačić iskazao oduševljenje njenim vokalnim sposobnostima, ustao je i poklonio se njenom nastupu.
Da podsetimo, nagrada nije novčana ali pobednik dobija maxi singl, promotivnu kampanju, debitovanje na Radijskom festivalu ove godine i direktno učešće na Radijskom festivalu 2011. godine.A da li će baš Rada Sarić osvojiti sjajnu nagradu koju su obezbedili Radio S i Stars music, ostaje da pratimo svakog utorka i četvrtka u 21.10h na televiziji Košava.

Povezana vest:  Čak pet nominacija za EXIT, Sea Dance, Sea Star i No Sleep festivale na Evropskim festivalskim nagradama!