Taylor Swift – MTV EMA 2012

Tejlor Svift: Neki parovi su otrovna kombinacija
 
Pevačica Tejlor Svift možda nosi pantalone u muzičkoj industriji, ali kada su u pitanju veze, ne voli da preuzima kontrolu.
U decembarskom broju američkog magazina Harper’s Bazaar, Tejlor je u intervjuu progovorila o vezama i svom prijateljstvu s Emom Stoun i Selenom Gomez.
-Ako se osećam kao da ja u vezi nosim pantalone, počinjem da se osećam neprijatno i naposletku prekidam vezu. Predivno je imati dečka koji će stati uz tebe kad moraš donositi određene odluke pod velikim pritiskom. To je odlučujući faktor prema kojem biram s kim ću biti – priznaje Tejlor.
Od Tejlora Lautnera, Džona Majera, Džejka Džilenhala, sve Tejlorine veze javnost pomno prati. Nedavno je i okončala vezu s mlađanim Konorom Kenedijem. Tejlor još nije izlazila u javnost s detaljima prekida, ali u intervjuu je dala natuknuti o čemu se tačno radi.
-Neke kombinacije ljudi deluju otrovno, zar ne? Moraš naći nekog za sebe, a da pritom neće eksplodirati na svaku sitnicu i pritom delovati destruktivno na celu vezu. Uprkos tome, koliko god neprijatno bilo, kao kompozitor mnogo toga izvučeš iz cele situacije. Znate onog dečka kojeg želite izbrisati iz svoje memorije? Odgovor na pitanje se nalazi u pesmi broj šest, devet, 12 i 13 – mudro je odgovorila Tejlor.
Iako još nismo čuli Tejlorinu pesmu posvećenu sveže okončanoj vezi s Konorom, uvek može računati na podršku svojih prijateljica, Selene Gomez i Eme Stoun, kada su u pitanju veze koje često puta završe pod svetlima reflektora.
-Nikad ne pričamo o modi, karijeri, budućim projektima ili ambicijama koje imamo. Volimo da razgovaramo i razmenjujemo mišljenja o momcima, vezama, osećanjima i ljubavi – ispričala je Tejlor.

 

Povezana vest:  Veliki prezir radi novi album