sven-vathExit, Fejs, Dance Arena, Sven Vath i vi

Dobro, šta već znamo? Da dolazi Sven Vath. Da nastupa 10. aprila u Belexpocentru, i time najavljuje ovogodišnje izdanje My Bel Dance Arene kao jedan od izvođača ove bine koje je publika najviše zapamtila. Znamo i to da Cocoon kuća šalje pojačanje, pa mu je podrška Maurizio Schmitz, a nastupaju i Vlada Janjić i Dee Face, kao podrška domaće scene. Ono što je novo jeste akcija u kojoj vi možete dobiti karte za ovu žurku, a koja donosi još jednu „I Like“ igru.
Sve što treba da uradite jeste da odete na zvaničnu stranicu događaja (event) „My Bel presents The Best of Dance Arena: Sven Väth in Belgrade“ i pozovete vaše Facebook prijatelje da klikom na opciju „Like“ glasaju za vašu fotku/artwork. Zakačite ono što prema vašem mišljenju ili osećaju predstavlja suštinu Dance Arene, bilo da je to želja da poletite sa stepeništa dole u masu razigranih ljudi, onaj trenutak kad u ujutro još ne želite da idete, a radnici čistoće nestrpljivo čekaju da završite ples, ili trenutak kad počinje da pada kiša, i što ona više pada, vi ste sve veseliji. Više od 20 000 razigranih ljudi, opuštena poznanstva, vatromet, plesači… Deset godina ove atmosfere daje vam dosta izbora za dosta fotografija.
Akcija počinje u sredu, 24. marta u podne, a fotografija koja do srede 07. aprila (takođe u podne) skupi najviše lajkova doneće svom autoru dve ulaznice za žurku „My Bel presents The Best of Dance Arena: Sven Väth in Belgrade“. Kada postavite fotku/artwork, molimo vas da nam to i javite na [email protected], kako bismo mogli da vas kontaktiramo ukoliko dobijete nagradu.
Dakle, još jednom vi ste i učesnici i žiri, a mi smo tu samo da vas nagradimo… i da na kraju uživamo zajedno u sjajnom nastupu jednog od najistaknutijih izvođača Dance Arene i predstavnika čuvene Cocoon izdavačke kuće.

Povezana vest:  Kris Braun: Ne mogu da mrzim ljude koji me osuđuju