Taylor-Swift-2012-1
Taylor Swift žei decu i brak sa Harryjem iz 1D, da nije prerano?
 
Taylor Swift (22) se preko glave zaljubila u mlađanog teen miljenika Harryja Stylesa iz One Directiona. Dobro upućeni holivudski izvori kažu da country pop pevačica ima velike planove sa Harryjem.
-Taylor je izgubila glavu zbog Harryja! Već ima gomilu planova za njih dvoje. Mnogi misle da bi to moglo uplašiti mladog britanskog muzičara te da će i ova njena veza završiti kao sve pretfodne – raskidom – prenosi hollywoodlife.com.
 Taylor želi provesti božićne praznike s Harryjem, ali ima i druge, vrlo ozbiljne planove.
-Ona ih već vidi i u braku i s decom! Poludela je za Stylesom. Želi da sami provedu Božić, a pozvala ga i kod svojih roditelja – rekao je taj izvor.
Mladi su muzičari kratko bili u vezi u martu ove godine, ali kad je Taylor videla slike Harryja kako se ljubi s drugom devojkom, sve se raspalo. Raskinuli su i bila je slomljena srca. Navodno mu je posvetila pesmu ‘I Knew You Were Trouble’ na aktualnom albumu ‘Red’.
 Taylor je bila u vezama i s Conorom Kennedyjem, Joem Jonasom, Johnom Mayerom i Jakeom Gyllenhaalom, a sve su završile prekidom.
 Navodno su Harryju prijatelji savetovali da se makne od Taylor ako ne želi da ponovo bude opevan u pesmi!
-Primetili su da Taylor požuruje stvari i dobronamerno su mu rekli da bi bilo bolje da se povuče dok nije kasno – rekao je isti izvor.  
 Mislite li da Taylor opet žuri u vezi?
 Inače, lepa pevačica je priznala da nikad nije bila iskreno zaljubljena.
-Znam da sam nekoliko puta rekla ‘volim te’, ali ispalo je da to nije bilo to. Nekad verujem i da niste ni bili zaljubljeni ako ta veza nije potrajala – rekla je Taylor.
Povezana vest:  Zvonko Bogdan slavi 45 godina rada u Sava centru