autoparkBesplatni rok vikend u novosadskom Studiju M 

U Studiju M Radio-televizije Vojvodine (RTV) u toku predstojećeg vikenda novosadska publika moći će besplatno da prisustvuje nastupima pet domaćih rok sastava, koji se snimaju za serijal „Studio M – najvažnija adresa“. 
IZ RTV je saopšteno da će u Studiju M 27. marta nastupiti beogradski sastav „Autopark“ koji je krajem prošle godine izdao treći album pod nazivom „Sve dalje“, kao i somborski „Neozbiljni pesimisti“, koji za sebe kažu da su „kombinacija klasične rok postavke i autentične vojvođanske etno muzike“. 
Novosadski „Šinobusi“ nastupom u Studiju M 28. marta promovisaće novi album „Vagon za provetravanje tunela“, koji bi uskoro trebalo da bude objavljen za PGP RTS. 
Poslednji dan koncertnog vikenda u Studiju M 30. marta rezervisan je za nastupe novosadskog benda „Tetrapank“, okupljenog pod parolom „niskobudžetni rok end rol bunt“, i njihovih sugrađana iz „pankburaške bande Zbogom Brus Li“. 
RTV će ovim koncertima koji počinju svake večeri u 21.00 obeležiti i jubilarno 50. izdanje emisije posvećene rok sceni „Gruvanje“, koja se emituje svake srede u 23.00 na Prvom programu RTV. 

Povezana vest:  POMERA SE KONCERT BAJAGE I INSTRUKTORA NA YOUBOXU