negativ_bolesna_bracaMTV 2X PREMIJERA

MTV premijera je sada već dobro poznat format koji je pokrenuo regionalnu scenu što rezultira sve većim brojem kvalitetnih spotova koji se rade širom regiona. Zbog toga je MTV ove pripremio duplo iznenađenje! Od ponedeljka, 29. marta u 20h pa narednih sedam dana, premijerno ćemo prikazati nove spotove beogradskog sastava Negativ i hrvatskih pionira hip hopa, grupe Bolesna braća. 
Grupa Negativ je jedan od najuticajnijih rok bendova mlađe generacije u regionu. Ovaj bend predstavlja jedinstveni spoj energične svirke i jednog od najboljih ženskih vokala, Ivane Peters. Rok sastav Negativ, je do sada snimio četiri albuma. Ovu grupu, pored Ivane, čine: Nikola Radaković – Džoni, Milan Zlatanović – Zmolen i Dario Janošević.Posle duže pauze u aprilu 2009.godine izašao je, pet godina očekivan, novi album Spusti me na zemlju, sa koga ćete imati prilike da vidite premijeru spota za pesmu Julija.
Najzabavniji hrvatski hip-hop duo Bizzo & Baby Dooks poznatiji kao Bolesna Braća su se na scenu vratili posle punih sedam godina lenčarenja sa novim albumom. Bolesnici su odavno izašli iz «zadanih», nepisanih hip hop okvira. Njihovi hip hoperski koreni su očigledni, ali su se Osobenjaci u svakom smislu nametnuli vlastitim stilom, genijalnim idejama i odličnom produkcijom. Album Veliki umovi 21. stoleća, uskoro treba da se pojavi u prodaji, a u iščekivanju albuma, na MTV-ju možete pogledati ekskluzivnu premijeru videospota za pesmu Stari reper. 

Povezana vest:  Selena: Da je ostao sa mnom, Justin ne bi bio ovakav!