SZO_NY_2013
DOČEK NOVE 2013
Izvođači na ŠIROM ZATVORENIH OČIJU NY 2013
 
 
Širom Zatvorenih Očiju, jedinstven ulazak u Novu 2013, pod maskama i plaštovima, i ove godine će, po osmi put, svojim posetiocima pružiti nezaboravnu bajkovitu priču u novogodišnjoj noći.
Iako je svih ovih godina Širom Zatvorenih Očiju bio dovoljno originalan da pruži najzanimljiviji koncept koji je okupljao brojne posetioce iz urbane populacije, kao i veliki broj javnih ličnosti sa umetničke i kulturne scene, ovog puta je uneseno nekoliko osveženja koja će doneti još jednu, potpuno novu dimenziju.
Predstavljamo koncept VERSUS.
Simboličan „sukob“ dve strane, u ovom slučaju podvojene ličnosti koja postoji u svakom od nas, a koja u večitoj težnji da bude otkrivena, navodi da u sebi potražimo upravo nju, svoju drugu stranu. Dve odvojene zabave u samom centru grada, dva programa, dve bine na svakoj lokaciji, dva glavna izvođača na svakom „main stage“-u, dva rezidencijalna zdanja naših najvećih dinastija – Karađorđevića i Obrenovića, predstavljaju nameru da se simbolično prikaže večiti odnos nas i naše druge strane. Na samom kraju jedne i početku sledeće godine, pod maskom i plašom, dobijate priliku da pronađete svoju drugu stranu, a da li će na kraju noći to biti neko drugi u Vama ili neko pored Vas, izberite sami.
Izbor izvođača koji će nastupiti u novogodišnjoj noći, takođe će pomoći da pronađete svoju Drugu stranu Širom Zatvorenih Očiju.
 
BALSKA DVORANA OBRENOVIĆA (Resavska 11)
 
Bebi Dol
Više od dvadeset godina pod svetlima reflektora, a uvek nova i drugačija. Svojim izborom muzike učiniće novogodišnju noć nezaboravnom.
 
St. Louis Bend
Sviraju pesme koje svi dobro znamo, ali u specifičnom aranžmanu. Originalnim nastupima i odličnim repertoarom osvojio je domaće i klubove na ex-yu prostorima nastupajući u najpoznatijim klubovima i velikim događajima.
 
Lou Benny & DJ BKO
DJ BKO i Lou Benny donose block party koncept DJ seta, potpuno nov za naš clubbing. BKO za DJ opremom, uz pomoć Lou Bennyja na mikrofonu, stvara dinamične setove u kojima se party klasici – od Jamesa Browna, preko Princea, Michaela Jacksona, Davida Bowiea, Donne Summer, Technotronica, Armanda Van Heldena, RHCP, Prodigyja, Cypress Hilla, Daft Punka, pa do Major Lazera, Bennyja Benassija, Amy Winehouse i dr – uz začinske numere sa domaćeg, БегеФанк/SFRJ party terena – Oliver Mandić, Dino Dvornik, DLM, SevdahBABY, Gazda Paja i mnoge dr. – brzo smenjuju dovodeći atmosferu do usijanja!
 
DJ Petko Playground
Zoran Petkovski aka DJ Petko je na sceni od ’94. godine, kada je osnovao „Klub ljubitelja muzike“ posle čega postaje član Happy People ekipe. Autor poznate emisije Playground na radiju Studio B, vodiće vas kroz netipične stilove plesne muzike – nu jazz, bossanova, brazil jazz dance. Prava formula za igru!
 
Neviđeno B92 DJ set
Tanja Bogdanov / Neviđeno / B92
Nemanja Kostić / Neviđeno / B92
Za sjajan izbor muzike postaraće se renomiran radijski tandem emisije „Neviđeno“ (radio B92) – Tanja Bogdanov i Nemanja Kostić. Najsvežiji radijski hitovi sa talasa jedne od najslušanijih domaćih radio stanica.
 
DJ Nikola PAUNović
Od početka 2009. aktivni član najstarije, kultne DJ organizacije Happy People. Nastupa u najprestižnijim klubovima u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. DJ pult je delio sa najpoznatijim inostranim DJ-evima, među kojima se izdvajaju Dave Angel, Marshall Jefferson, Lottie, Mark Angelo, Bodyrox i drugi.
 
DJ Đorđe Popović
Inspirisan zvucima Detroita, razvio je jedinstven deep&calm zvuk.
 
REZIDENCIJA KNEZA PAVLA (Šafarikova 7)
 
Zemlja gruva
Trenutno jedan od najpopularnijih bendova na domaćoj muzičkoj sceni. Posle izdavanja debi albuma „WTF is Gruvlend?“ staje rame uz rame sa najuticajnijim srpskim i regionalnim muzičarima.
 
Damjan Eltech & Sajsi MC
Najpoznatiji domaći ženski MC – Sajsi i beogradski DJ i producent Damjan Eltech nedavno su, posle višegodišnje saradnje, snimili prvi zajednički album „Od dvanaest do šest“.
 
Dada Selectah
Jedan od najmlađih članova DJ zajednice koja se u kratkom periodu pozicionirala na domaćoj sceni i nastupa u najpoznatijim klubovima.
 
Banda Panda
Poznati po organizovanju tematskih žurki uz specifičan umetnički performans i zanimljiv line-up. Pande su nastupale sa najistaknutijim domaćim i stranim imenima elektronske muzike – Jessica 6 (Njujork), Mikiko Morohashi (Tokio), Llorca aka Art of Tones (Pariz), Pytzek (Zagreb), zatim Vlada Janjić, Maja Uzelac i mnogi drugi.
 
DJ PeDJa
Predrag Stanković aka PeDJa, jedan je od najpoznatijih beogradskih DJ-eva. Nastupe bazira na beskompromisno veseloj i dinamičnoj muzici.
 
Nemanja Veljković aka DJ Iguman

DJ Felipe Simao
 
Širom Zatvorenih Očiju ove godine nudi dvostruko više nego ranije.
Važno je napomenuti i da se svakom posetiocu pruža mogućnost da sa samo jednom ulaznicom izabere na kom mestu će započeti noć, dok će već sat vremena posle ponoći moći da prelazi iz jednog prostora u drugi bez dodatnih troškova.
Karte: Prvih 100 karata, po promotivnoj ceni od 1900 dinara, u prodaji su od 7. decembra. 
U cenu karte je uračunato: 10 kupona za piće.
Prodajno mesto: Kosovska 51 (kuća u dvorištu) od 15.00 – 21.00. Info tel: 062 221 999, 065 35 35 300, 011 322 88 03.
Više informacija na zvaničnom sajtu: www.siromzatvorenihociju.co.rs, www.siromzatvorenihociju.rs
 
 
 
 
Povezana vest:  Black Friday u radnjama MASCOMSTORE za tri dana!