1D-kalnedar-2013 

One Direction kalendar najprodavanji kalendar svih vremena!
 
Popularnost boy benda One Direction je prosto neverovatna i iz dana u dan sve više raste, pa zato nikoga nije nije začudilo što je objavljeno da je One Direction kalendar za 2013. godinu najprodavaniji kalendar svih vremena na sajtu Amazon.co.uk 
Na drugom mestu po broju prodatih primeraka je kalendar Toma Daleya, 18-godišnjeg skakača u vodu koji je privukao veliku pažnju na Olimpijskim igrama u Londonu, na kojima je osvojio bronzanu medalju. Poznato je da je Tom dobar prijatelj sa momcima iz benda, ali će njihovo prijateljstvo možda da se pretvori u rivalstvo, s obzirom da se takmiče za prvo meto u broju prodatih kalendara. Ipak, 1D za sada ne treba da se brine, s obzirom da imaju tri puta više prodatih kalendara od britanskog sportiste.
Kalendar kanadske teen senzacije Justina Biebera je na trećem mestu, dok je Olly Murs na četvrtom, ispred benda JSL. Šesti najprodavaniji kalendar ima Cheryl Cole, prate je Cliff Richards na sedmom i Keith Lemon na osmom mestu. Kylie Minogue je na devetom, dok je kalendar The Wanteda, muzičkih rivala One Directiona, na desetom mestu.
Top 20 najprodavanjih kalednara za 2013:
1 One Direction
2 Tom Daley
3 Justin Bieber
4 Olly Murs
5 JLS
6 Cheryl
7 Cliff Richard
8 Keith Lemon
9 Kylie
10 The Wanted
11 Westlife
12 Kelly Brook
13 Gary Barlow
14 Little Mix
15 Rihanna
16 Pink
17 The Saturdays
18 Madonna
19 Pollyanna Woodward
20 Pixie Lott
Povezana vest:  Kristina Agilera i Adam Levin snimili duet