Taylor-Swift-2012
Taylor Swift loše utiče na One Direction!
Ako je verovati nekim izvorima, ljubavna veza Taylor Swift i Harryja Stylesa iz 1D loše utiče na atmosferu među članovima One Directiona!
-Ovo sad što se događa s bendom nije daleko od onoga što je Yoko Ono, supruga Johna Lennona, uradila s Beatlesima – rekao je jedan izvor.
Navodno je momke razočaralo to što Harry Styles nije želeo da putuje s ostatkom One Directiona, iako je u luksuzno opremljenom privatnom avionu Taylor Swift, njegove nove devojke bilo dovoljno mesta za njih sve.
Kako je ranije objavljeno, mlada američka pevačica izgubila je glavu zbog Harryja Stylesa.
Mladi ju je Britanac totalno opčinio te je počela zaboravljati raskid s Conorom Kennedyjem zbog kojeg je dosta patila.
-Njene je misli Harry sada posve okupirao. Tu i tamo se dopisivala s Conorom, ali sad je to sve palo u drugi plan zbog Harryja. Oduševljena je njime, a upoznala ga je i sa svojom mamom Andreom. I Harry se trudi oko njih. Svaki slobodan trenutak su zajedno – kazao je jedan dobro upućeni izvor.
Pojavile su se i glasine da su Taylorini prijatelji jako zabrinuti zbog njene nove ljubavi, s obzirom na Harryjevu reputaciju zavodnika te njene prethodne veze iz kojih je izašla slomljena srca te su je upozorili da bude oprezna.
Povezana vest:  Goblini objavili spot za pesmu "Jedan na jedan"