seve_2012

SEVERINA SNIMILA SPOT ZA NOVI SINGL UZBUNA – PREMIJERA U PETAK

Najiščekivaniji album godine u regiji, Severinin „Dobrodošao u klub“, biće objavljen u digitalnom formatu, u petak, 14.12. u podne. Album će biti predstavljen s dva singla, „Uzbuna“ i „Ko me tjero“. „Uzbuna“ će se premijerno prikazati na Severininoj Facebook stranici www.facebook.com/severina i Youtube-u, takođe, u petak, 14.12., u podne, a spot za pesmu „Ko me tjero“ svoju će premijeru doživeti do kraja godine. „Uzbuna“ je vesela pop pesma koju potpisuje provereni dvojac, Miloš Roganović i Filip Miletić, većinski autori pesama na albumu.

Povezana vest:  Beyonce predvodi u broju nominacija za prestižnu nagradu Grammy 2023, Maneskin nominovani za svoj prvi Grammy

„Ja ne znam za sebe Tablete ne vrijede, Od prvog do prvog Ja mislim na tebe“ – stihovi su kojima će Severina podići uzbunu na regionalnoj muzičkoj sceni, a otkriveni su pre dva dana upravo putem službene Severinine Facebook stranice. (link)

Za scenarij i režiju spota zaslužni su režiseri Dafne Jemeršić i Predrag Ličina koji su za lokaciju snimanja spota odabrali jedan zagrebački lunapark, a spot odlično dočarava veselu melodiju, zaraznog karaktera.

Povezana vest:  Madona postala milijarderka

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX