Mladen_Pecovic_2Gitarista mnogih estradnih zvezda Mladen Pecović snimio spot
 
 
Mladen Pecović, gitarista koji je sarađivao i sarađuje sa mnogim estradnim zvezdama od kojih su, Romana, Milena Vučić, Dado Glišić, Marko Kon, Seka Aleksić samo neke od njih, i učestvovao u brojnim projektima različitih muzičkih žanrova, snimio je spot za svoj prvi singl, pesmu “Gora”.
Uporedo sa radom i učešćem u drugim projektima Pecović je odlučio da u budućnosti više vremena i energije uloži u autorski rad, odnosno kako on sam ističe, “u nešto u šta zaista veruje”.
Kao uvertiru u album na kome intenzivno radi, snimio je spot za pesmu “Gora”, sa kojom je pobedio na ovogodišnjem beogradskom Guitar Art Festivalu, u kategoriji ethno gitare, i hrvatskom Omiš guitar festu, u kategoriji električna gitara.
“Spot je sniman u Užicu, gradu u kome sam odrastao, na mestima koje volim i koja imaju neku nestvarnu vanvremensku atmosferu”, kaže Pecović, ističući zadovoljstvo saradnje sa ekipom koja je realizovala spot.
Osim ekranizovane pesme, za koju je originalnu kompoziciju napisala Brankica Vasić Vasilisa, Pecović je priveo kraju i rad na numerama “Whatever” i “Out of sight”.
“Muzika nije takmičenje i jedini pravi motiv za bavljenje njome je ljubav”, ističe Mladen Pecović.
Spot možete pogledati OVDE!
 
 
Povezana vest:  "Parni valjak" promoviše novi album u DOB-u