One Direction sing What Makes You Beautiful
2012. je bila godina dominacije One Directiona!
 
Za Harryja, Zayna, Liama, Louisa i Nialla 2012. će biti godina koja će im ostati u jako lepom sećanju!
 One Direction su godine objavili dva albuma, a oba su se prodala u milionskom tiražu.
 Prvenac Up All Night izašao je 13. marta i do sada je prodat u 1,5 miliona primeraka, dok je Take Me Home koji je izašao 13. novembra, zaključno s ovom nedeljom prešao milion prodanih primeraka, objavio je Billboard.com.
Ovo se poslednji put dogodilo 2009., kada su kompilacija Michaela Jacksona Number Ones i soundtrack filma This Is It prešle brojku od milion prodanih primeraka. Ali ovde se radilo o kompilacijama, a ne studijskim albumima.
Za sada, ‘Up All Night’ drži treće mesto po broju prodanih primeraka u 2012., odmah iza albuma ’21’ Adele (4,3 miliona albuma) i ‘Red’ Taylor Swift (2,59 miliona).
Inače, ugledni magazin Forbes je nedavno objavio svoju ’30 od 30′ listu na kojoj se nalazi 30 najboljih mladih muzičara starosti do 30 godina. A među 30 najboljih ove su se godine našli i teen miljenici One Direction.
Forbes je na taj popis uvrstio, naravno, i Adele čiji se album 21 prodao u gotovo 23 miliona primeraka, Justina Biebera, Lady Gagu, Ke$hu, Brunu Marsa, Katy Perry, Marcusa Mumforda, Rihannu i dr.
Povezana vest:  Nastavak Demo Mastersa sutra u Domu Omladine