BLOCKOUT_1 

Tradicionalni prednovogodišnji koncert benda Block Out
 
Tradicionalni prednovogodišnji koncert benda Block Out održaće se u petak 28. decembra u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda.
Pred sam koncert, sa početkom u 20h, u holu Doma omladine biće otvorena izložba koncertnih fotografija „Raskorak“, rok fotografa Nemanje Đorđevića, urednika galerije web portala Balkanrock.
Izložba „Raskorak“ predstavlja svojevrstan portret grupe Block Out i približava neke magične trenutke koje je bend zajedno sa publikom delio ranijih godina. Postavka sadrži 30 fotografija koje se pretapaju iz dokumentarnog u snažna emotivna stanja, kroz igru svetlosti koja dočarava posebnu scensku atmosferu na koncertima ovog benda.
Muzika i poezija koju Block Out svih ovih godina „daju“, prelivaju se u sastavni deo rokenrol estetike i rok fotografije. Izložba će biti otvorena za sve posetioce do 15. januara.
Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica, prodavnici ploča Pinball Wizard Records i na svim Eventim prodajnim mestima. Kao gosti, na koncertu će nastupiti članovi novosadskog benda Grate.
Povezana vest:  Vlado najavljuje da će publika u Sava centru uživati