No-Doubt-Image1
KONCERT GRUPE NO DOUBT NA MTV KANALU
 
MTV World Stage poslednjeg petka u 2012. godini premijerno donosi nastup grupe No Doubt, snimljen u okviru ovogodišnje dodele MTV EMA dodele nagrada u Frankfurtu.
Grupa je na ovom jednočasovnom koncertu izvela svoje najveće hitove kao što su „Don’t Speak“ „Just a Girl“, „Hey Baby“, „Spiderwebs“, ali je i donela svoj kalifornijski ska stil koji preovladava u pesmama na njihovom novom albumu „Push and Shove“, koji su izdali nakon 11 godina.
Bendu No Doubt je ovo bio prvi put da u punom sastavu nastupa na dodeli evropskih MTV nagrada i ovog petka od 21 čas će vas još jednom podsetiti zašto važe za jedan od najvećih bendova današnjice.
Nastali u Anaheimu, daleke 1986, No Doubt su međunarodni uspeh ostvarili po izlasku albuma “Tragic Kingdom” (1995.) i “Return of Saturn”, za koji su 2001. primili Grammy nominaciju u kategoriji „Best Rock Album“. Već sledeće godine, No Doubt osvajaju dve Grammy nagrade za album “Rock Steady.” Nakon uspešne kompilacije “The Singles,” na kojoj se našla i sjajna obrada pesme “It’s My Life,”. U međuvremenu je Gwen Stefani objavila i dva uspešna samostalna albuma. Bend je ove godine izdao album „Push and Shove“, sa kojih su se izdvojili istoimeni sing i „Settle Down“, koji ste premijerno gledali na MTV kanalu.
 
Povezana vest:  ŽURKA FOAM FEST MUSIC FESTIVALA: SJAJNO MUZIČKO VEČE!