SMAK

Grupa Smak sutra svira u Areni

Jedna od najznačajnijih rok-grupa u bivšoj Jugoslaviji „Smak“ održaće sutra, 29. decembra, koncert u beogradskoj Areni i nastupiće u najslavnijoj postavi iz 70-tih godina. Legendarni kragujevački bend nastupiće u Areni predvođen gitaristom Radomirom Mihajlovićem „Točkom“, a u postavi će biti pevač Boris Aranđelović, basista Zoran Milanović i bubnjar Slobodan Stojanović Kepa. 
-Na probama smo svirali najveće hitove: „Crnu damu“, „Ulazak u harem“, „Satelit“, „Bisku 2“, „Šumadijski bluz“, „El dumo“, „Zajdi zajdi“ i tako dalje – kazao je uoči koncerta Radomir Mihajlović. 
Ivan Ivačković iz produkcijske kuće Music Star, koja organizuje koncert, ocenio je da je to veliki događaj „za ovdašnju muziku, koji će nas vratiti u vreme kada se znalo ko sme da se popne na binu, u blistavo vreme istinskog majstorstva“. 
Ulaznice za koncert Smaka prodaju se po cenama: 1.500 dinara (parter), 2.200 dinara (nivo 200 prve kategorije), 1.800 dinara (nivo 200 druge kategorije) i 1.200 dinara (nivo 400). Prodajna mesta su blagajna Arene, Bilet centar i Eventim.

Povezana vest:  „LA SUPERBA“ MONSERAT KABALJE I PRIJATELJI U BEOGRADSKOJ ARENI, 6. NOVEMBRA