Harry Styles
Harry Styles je prava romantična duša
 
Harry Styles (18) se zaista potrudio da usreći svoju devojku Taylor Swift (23) s kojom je proslavio Novu godinu u Njujorku.
Iako je jedan let za Njujork propustio jer je zaboravio pasoš, kako je izvestio Daily Mail, mlađani se član One Direction ipak uspeo dokopati SAD-a kako bi Novu godinu dočekao u društvu njemu najdraže osobe.
 Miljenik tinejdžerki Taylor je poklonio antiknu smaragdnu narukvicu za Novu godinu jer je želeo da 2013. započnu skupa u velikom stilu.
-Harry je sam odabrao tu narukvicu u jednoj antiknoj trgovini na severozapadu Engleske za Božić. Taylor je bila oduševljena poklonom. On se zaista zagrejao za Taylor i želi da je usreći. Priznao joj je da se zaljubio u nju – rekao je jedan izvor.
Par je viđen kako izmenjuje vruće poljupce nakon što je Taylor Swift nastupila na novogodišnjem koncertu na Times Squareu. Country pevačica izgledala je bolje ali ikada u vrućoj kombinaciji šljokičaste crvene bajkerske jakne, kožnih pantalona i čizama.
 Čini se da joj nova ljubav itekako godi!
Inače, njeni su prijatelji i porodica izrazili zabrinutost da bi Taylor opet mogla završiti u suzama jer je Harry Styles na glasu kao veliki zavodnik.
-Taylor ponovno žuri i u ovoj vezi. Već planira kupiti kuću u Velikoj Britaniji kako bi bila bliže Harryju s kojim je nepuna dva meseca – rekao je jedan izvor.
Povezana vest:  Katy Perry: Podrška Justinu Bieberu na “Believe” turneji!