jlo
Jennifer Lopez  i Britney Spears spremaju nove albume
 
Latino diva, Jennifer Lopez, je još uvek na turneji, ali neumorno radi i na pesmama za novi album. Nove pesme u novoj godini predstaviće i plavokosa  princeza Britney Spears.
JLo je na Twitteru napisala da je 2013. raduje i zbog toga što će u ovoj godini izdati i deseti studijski album. Ustvari pravlinije je reći osmi studijski album, pošto ih je do sada izdala sedam, a tu su i četiri kompilacije, jedan EP, 35 singlova, uključujući  I one gde je gost, kao I sedam promotivnih singlova. Pravo bogatsvo stoji iza latino dive, tako da uopšte ne sumnjamo da će i nove pesme biti sjajn.
Iako Jennifer nije otkrila više detalja, producent RedOne je ranije izjavio da će naredni album podsećati na aktuelni, ali i da će u potpunosti da dočara pravu JLo – veselu, snažnu, uticajnu i nadasve, lepu.
Britney takođe krije detalje oko novog albuma, ali američki mediji već danima pišu o novim pesmama pop princeze.
Ina Wroldsen, devojka koja je napisala tekst za pesmu „He About To Lose Me“ je od letos u studiju sa poznatim producentom i rade na njenom novom ablumu.
-Dopala joj se pesma koju sam napisala (He About To Lose Me), ali kada pišete za Britney pesma mora da bude skrojena na jedan specifičan način, videćemo da li ću i ovog puta uspeti da zadovoljim njene kriterijume – rekla je Worldsen.
Povezana vest:  Darkside 24. juna uživo na Kalemegdanu