Justin_Bieber_Jingle_Ball_2012

Bieber i momci iz One Directiona planiraju zajednički odmor

 

Odnedavno soleri, muzičari za kojima uzdišu tinejdžerke širom sveta, Justin Bieber i Harry Styles, odlučili su zajedno otputovati u Las Vegas ili Meksiko tokom prolećnih praznika.

-Justin i Harry su se jako zbližili dok su bili u vezama s Taylor Swift i Selenom Gomez jer se one druže godinama. Još pre su stalno su pričali o tom zajedničkom putovanju, ali tek sad imaju slobodnog vremena i misle da bi to bila sjajna ideja. Raduju se provodu i misle da bi tamo mogli upoznati puno devojaka te zaboraviti na raskide. Naravno, pozvaće i ostatak One Directiona – Zayna, Louisa, Liama i Nialla te neke Bieberove prijatelje. To će biti ludi proletni praznici – rekao je jedan izvor za The Sun.

Povezana vest:  Fresh Wave Festival od 5. do 7. avgusta 2021.

Justin Bieber je prekinuo sa Selenom Gomez oko Nove godine, a pre nekoliko dana burnu vezu okončao je i Harry Styles koji je prekinuo kratku, ali intenzivnu vezu s Taylor Swift.

No ni devojke ne miruju. Taylor Swift se okružila prijateljima, a i njena slobodna i bliska prijateljica Selena Gomez, koja više nije s Justinom Bieberom, dala joj je poneki savet.

Povezana vest:  MTV „GURA" ROYAL BLOOD

-Selena joj je rekla da njih dve zaslužuju bolje od ta dva bezveznjaka. Organizovaće nekoliko izlazaka s prijateljicama i nameravaju se ludo zabavljati kako bi zaboravile na ljubavne problem – objavio je Showbizspy.