Publika uživala u majstorijama Slobodana Trkulje

 

slobodan1_trkuljaSvetski poznat i proslavljni samouki instrumentalista koji svira na čak 15 instrumenata, Slobodan Trkulja održao je u ponedeljak, 23. novembra koncert po imenom „Električne emomije“ u Pozorištu na Terazijama.

Kada su se svetla konačno ugasila, na binu je izašao nasmejani Trkulja i svima je bilo jasno da će ovo biti pravi muzički spektakl. Pored čitavog „arsenala“ instrumenata na bini se nalazila jedna fotelja, sto i kauč, a kada je svestrani muzičar pozdravio publiku i pozvao troje najhrabrijih da mu se pridruže na sceni bila je jasna namena kauča. Dve dame i jedan gosopodin udobno su se smestili na kauču i koncert je mogao da počne.

Povezana vest:  Bob Dilan i Sil na koncertu u Beloj kući

Kombinujući tradicionalne srpske melodije sa novim elektronskim zvucima, Trkulja je pokazao da se sjajno snalazi sa instrumentima, a nije izostala ni originalnost izvedenih numera.

slobodan_trkuljaGostiju na sceni, sem troje dobrovoljaca, nije bilo, a kad malo bolje razmislimo verovatno bi bili suvišn jer se ovaj talentovani mladić odlično snalazi sa klavijaturama, saksofonom, klarinetom frulom, raznim vrstama udaraljki, gitarom…Svaku numeru sjajna publika nagradila je gromoglasnim aplauzom.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u Velikoj Britaniji