Jessie_J_bookU čemu je tajna samopouzdanja Jessie J
 
Pevačica Jessie J (24) odbacila je čudne kreacije, teški make-up i frizuru ‘kacigu’, preobrazivši se u sofisticiranu mladu damu. Britanska muzička senzacija kaže da je najvažnije da se oseća dobro u svojoj koži.
Otkačena muzičarka koja se našla i na listi nominovanih za ovogodišnju nagradu Brit Awards (za pesmu ‘Domino’), u poslednje vreme zrači, a za novi imidž je dobila bezbroj pohvala.
Pevačica kaže da je najvažnije imati veru u sebe.
-Ne smete nikad sumnjati u sebe. Kad sam na pozornici, nijednog trenutka ne pomišljam hoće li se moja muzika svideti ljudima. Tu nema mesta za nesigurnosti. Roditelji su me naučili da, ako ja ne verujem u sebe, kako će tek drugi – smatra Jessie J.
Njena transformacija svidela se mnogima, a pevačica kaže da je najvažnije da je i ona zadovoljna svojim izgledom.
-Bila sam zastrašujuća osoba s odećom kao iz crtaća. Ne želim više da nosim triko niti da imam bob frizuru sa šiškama. Počela sam da izgledam kao transvestit. Dosadio mi je takav look. S vremenom sam naučila da prihvatam svoje telo kakvo jest te osećati se dobro u njemu. Shvatila sam da sam mlada žena koja se ne treba sramiti svojih oblina – rekla je Jessie J.
Inače, pevačica je pesmu ‘Who’s Laughing Now’ posvetila zlostavljačima čija je bila meta dok je bila školarka.
-Tinejdžeri moraju biti jaki i ostati svoji usprkos pritisku vršnjaka. Želim da im poručim da ne moraju ići putem alkohola, droga i opijata. Ja sam potpuno protiv toga i živim vrlo zdravo. Želim biti pozitivan primjer tinejdžerima – kaže Jessie J.
Povezana vest:  Prvi posle Đokovića: Instagram verifikovao profil Kajmakoskog!