PGS_superfinale_2012
Finalstkinje PGS Sara, Nevena i Mirna na Beosongu
 
Beosong, srpski izbor za Eurosong 2013 je sve bliže, a samim tim se otkrivaju i detalji oko takmičara. Tako su ove nedelje saopšteno da će se tri gracije, finalstkinje druge sezone Prvogglasa Srbije prijavitina takmičenje tj. na knkurs javnog servisa RTS-a.
Tako će Sara Jovanović, Nevena Božović i Mirna Radulović, ukoliko se stručnom žiriju svidi njihova pesma, zajedno nastupiti u polufinalnoj večeri Beosonga, 2. marta. Njihovu pesmu je uradio Saša Milošević Mare, clan žirija koji je zajedno s Grajom napisao pobedničku pjesmu Eurosonga 2007., Marijinu “Molitvu“.
Mirna, Sara i Nevena će sigurno nastupiti na Beosongu, jedna pesma je spremna, a trenutno se razmatra mogućnost prijavljivanja još jedne numere. Zbog ogromne popularnosti koje devojke trenutno imaju, one će biti glavne favoritkinje za pobedu na nacionalnom takmičenju za izbor predstavnika naše zemlje na Eurosongu koja se održava u Malmeu od 14. do 18. maja – izjavio je Mare za medije.
A kako su ove godine brojne zvezde naše estradne scene najavile svoje učešće svi se nadaju da će konkurencija biti nikad oštrija, pa će time pobeda biti mnogo slađa.
 
Povezana vest:  Lady Gaga se vratila!