tokio_hotel_beogradTokio Hotel pred 2.000 tinejdžera u Beogradskoj areni

 

Nemačka tinejdžerska rok grupa Tokio Hotel održala je koncert u Beogradskoj areni pred nešto više od 2.000, uglavnom tinejdžerki, iz zemlje i regiona. Jedan od najpopularnijih nemačkih bendova nastupio je u Beogradu u okviru turneje „Welcome to Humanoid City“ na kojoj promovišu svoj novi album „Humanoid“, pa ne čudi što se set lista sastojala uglavnom od novih pesama.

Ono malo tinejdžerki koje su se našle u Areni počele su da vrište kada se na bini rastvorila ogromna kugla, a iz nje izašao za mnoge krajnje čudno biće Bil Kaulic.

Povezana vest:  Bivši dečko Majli Sajrus posvetio joj pesmu?

tokio_hotel_beograd_1Koncert su počeli pesmama „Noise“, „Human connect to human“, „Break away“ i drugim, i uglavnom tokom celog nastupa pevali na engleskom.

Braća blizanci Bil i Tom Kaulic (vokal i gitara), Georg Listing (bas gitara) i Gustav Šefer (bubnjevi), koji su poslednjih godina poprimili status fenomena zbog velike popularnosti širom sveta, oduševili su okupljene tinejdžerke u Beogradskoj areni, koje su se tiskale uz binu i skačući pratile svaku pesmu.

Povezana vest:  Dejv Grol okuplja "supergrupu"?

Pored najava da za ovaj bend vlada veliko interesovanje u regionu, zbog čega su odlučili da nakon otkazivanja koncerta u Zagrebu nastupe u srpskoj prestonici, sinoćnja slaba posećenost pokazala je da ipak nije tako.

tokio_hotel_beograd_2To nije smetalo okupljenima da se odlično provedu uz specifičan muzičko-scenski nastup nemačke grupe, koji će pored Beograda videti na ovoj turneji i publika u još 31 gradu.

Povezana vest:  Vajtsnejk ponovo dolazi u Beograd

Članovi Tokio hotela su tokom jednoipočasovnog koncerta priredili impresivan šou na spektakularnoj bini koja je podsećala na grad iz budućnosti, što je bilo dopunjeno specijalno dizajniranim kostimima pevača i odličnim svetlosnim efektima.

Galeriju fotogarfija sa koncerta Tokio Hotela u beogradskoj areni možete da pogledate OVDE!