Taylor Swift – New Year’s Eve Times Square New York
Taylor Swift stigla u London da se vidi sa Harryjem?
Taylor Swift (23) privatnim je avionom doletela na londonski aerodrom Luton, a britanski mediji pišu kako američka country pop pevačica pokušava da se pomiri s bivšim dečkom Harryjem Stylesom iz 1D-ja
Slavni se par nije video nakon raskida posle novogodišnjih praznika koji se dogodio na njihovom romantičnom odmoru na Karibima.
Daily Mail nagađa kako razlog Taylorina poseta nije poslovne prirode budući da London nije na listi njene turneje.
Taylor je navodno odsela u blizini Stylesovog doma u severnom Londonu, a prema pisanju Daily Maila, Harry je izgledao poprilično nervozno uoči susreta s bivšom devojkom.
-Ona nema nikakvih poslovnih obaveza u Londonu. Harry se upravo vratio iz Japana i ima nekoliko slobodnih dana. Taylor misli da bi bila dobra ideja susresti se ponovo s njime – rekao je jedan izvor.
Iako su bili u vezi oko dva meseca, njihova je ljubav izazvala ogromno zanimanje medija i javnosti.
Harry Styles (18) je čak jedva uhvatio let za Njujork kako bi Novu godinu proslavio u društvu Taylor Swift koja je nastupala za Times Squareu.
Nakon zajedničkog ulaska u 2013. godinu, Taylor i Harry uputili su se na Karibe i britanska Devičanska ostrva, ali iznenada su se posvađali i prekinuli.
Najeksponiraniji član One Directiona navodno više nije mogao da podnese Taylorinu kontrolu.
-Stalno ga je zapitkivala o njegovim prijašnjim aferama zbog reputacije zavodnika. Osim toga, Taylor je prezahtjevna i željela ga je kontrolirati’, otkrio je jedan izvor.
Inače ovih dana su svetski mediji pisali kako je Simon Cowell naredio svom štićeniku Harryju da popriča sa Tay jer se plaši kako bi njihov odnos mogao da utiče na popularnost 1D petorke.
Tako je britanski list The Mirror nedavno objavio kako se Harryju Taylor stvarno dopada, ali kao i svakome ko je prošao kroz raskid, teško mu je da govori sa svojom bivšom.
-Nakon što se vratio u Englesku, on pokušava da malo razmisli o svemu, a da bi uspeo u tome, odlučio je da privremeno izbegava njene pozive. Simon je prijateljski upozorio Harryja da bi bilo kakvo neprijateljstvo između njega i Taylor mogla da ugrozi popularnost One Directona u SAD – rekao je izvor i dodao: – Njih dvoje su trenutno najveće muzičke zvezde na svetu i Simon zna da, iako stvari nisu funkcionisale između njih, zasigurno će se sresti na raznim događajima.
Izvor je otkrio i da je Harry poslušao svog mentora, pozvao Taylor I raygovarao telefonom, ali Taylor je želela da porazgovaraju oči u oči, pa kako za sada stvari stoje susret je neminovan jer je Tay u Londonu. Ako se ne vide sada gotovo je sigurno da će naleteti jedni na drugo sledećeg meseca na dodeli Brit nagrada.
Povezana vest:  Pevač benda Radiohead zaglavljen u liftu