gabi novak4 
Muzička diva Gabi Novak u Čarobnoj ljubavnoj priči
 
Najlepši Dan zaljubljenih u Zagrebu ove godine se očekuje u Hypo centru. Legendarna diva hrvatske estrade Gabi Novak pridružiće se muzičarki Mariji Husar u ČAROBNOJ LJUBAVNOJ PRIČI. Jedinstvena je to muzičko – gastro priča koju Marija već tri godine zaredom posvećuje svim ljubiteljima muzike. U četvrtak 14. februara od 20 sati Mariji će se pridružiti i prijatelji muzičari te zajedno s njom slaviti praznik ljubavi.
-Radujem se i jako me veseli koncert, pre svega jer je Valentinovo, jedan lepi dan i prilika da budemo sa voljenom osobom. Najviše se radujem što ću ponovo pevati s Marijom. Grupa Divas mi je bila posebno draga i sretna sam što je Marija krenula svojim putem i nije odustala od muzike. Želim da nam svima ta večer prođe u lepom sjaju u odnosu na sve ružno što nas okružuje. Nastojaćemo oraspoložiti i na trenutak izolovati sve prisutne od svih ružnih stvari i slaviti ljubav – izjavila je Gabi Novak uoči koncerta.
U večeri ispunjenoj emocijama, poseban repertoar vodi nas kroz razne žanrove, a vrhunske gastro delicije i probrana vina slavlju ljubavi pridodat će posebnu čar. U ovoj nesvakidašnjoj večeri Marija nas vodi u svoj svet emocija koje želi da podeliti s nama i podsetiti nas da je ljubav vredna života. Uoči ČAROBNE LJUBAVNE PRIČE, za Valentinovo, izlazi live CD s prošlogodišnjih live nastupa u Hypo centru.
All inclusive ulaznice za ČAROBNU LJUBAVNU PRIČU mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili Hypo uredu, Josipa Marohnića 1, te na stranici www.entrio.hr .

 

Povezana vest:  ELEMENTAL pokreće sve oko sebe novom pesmom „Dvojka“