olly-murs

Olly Murs otkriva kada muškarci znaju da je devojka „ona prava“

Engleski pevač Olly Murs, koji se proslavio ušešćem u X-factoru, na glasu je kao pravi romantik te čovek koji ume sa damama. Kada se zaljubi, on se zaljubi do ušiju, a za časopis Cosmopolitan otkrio je kada muškarci tačno znaju da je devojka „ona prava“:
-Ako naši prijatelji smatraju da si zanimljiva i cool, reći će nam da prestanemo da se glupiramo i razmotrimo ozbiljnu vezu – prvo je što je naveo Olly.
Muškarci trče za ženama s kojima: a) žele da vode ljubav, b) mogu ići u kafić i najvažnije, c) mogu da se smeju , druga je bitna stvar po Ollyju, što znači da devojka mora da bude u isto vreme seksi ali i zabavna.
I treća jako važna stvar je da devojka prođe „party test“. Šta od podrazumeva. Pa po njegovim rečima sledeće: – Ako te ostavimo samu na nekoliko trenutaka, nastavljaš li veselo razgovarati sa ostalima ili panično gledaš gde smo? Savet: Zanimaju nas devojke koje rade ovo prvo.
E pa drage devojke sada znate kako da šarmirate momke, zato napred nema više čekanja, bližu se Dan zaljubljenih treba ga dočekati u zagrljaju dečka.

Povezana vest:  Ekskluzivne fotografije sa Severininih kpriprema za koncert u Beogradu (foto)