Boris Novkovic 1

Boris Novković ekskluzivno u Kasini

Boris Novković , hrvatski kantautor i pop – rok izvođač 31.januara ekskluzivno nastupa u klubu Kasina na Terazijama!
Iako se već dve i po decenije bavi muzikom, popularni pevač Boris Novkovic i dalje neguje svoj mladalački duh – prepoznatljiv i jedinstven na muzičkoj sceni nasih prostora.
Posle niza koncerata u Sava Centru, Boris će pred vernom publikom u intimnijoj atmosferi izvesti svoje mnogobrojne hitove – među kojima su i „Kuda idu izgubljene devojke“, „Ajsa“, „Dok svira radio“, „Jači od sudbine“, „U dobru i zlu“, „Vukovi umiru sami“, „Daleko“, „Plakat ću sutra“, „Elois“…
Odrastao u jednoj od najuticajnijih muzičkih porodica Jugoslavije, Boris Novković je započeo karijeru sredinom osamdesetih. Velikim radom, upornošću i prepoznatim talentom, ostvario je svoj nezavisni muzički put i dokazao da je sam zaslužan za svoj uspeh. Nije želeo da mu otac – čuveni kompozitor Đorđe Novković – bude uzor, već je svoju inspiraciju tražio u onome što je blisko njegovoj generaciji – Bitlsima, Brusu Springstinu, Djuran Djuranu… Sarađivao je sa drugim velikim zvezdama regionalne scene, kao što su Tajči, Toni Cetinski, Severina, Leteći odred, Danijela…Dobitik je nagrade „Zlatna ptica i kristalna gitara “ za najtiražnijeg kantautora u Hrvatskoj.
Boris Novković u klubu Kasina na Terazijama 31. januara od 23h!

Povezana vest:  Elektro-soul zvezda Fink 5. februara u DOB-u