neverne_bebeNeverne bebe u Pozorištu na Terazijama – 5. april
Harmony Music & Marketing i Telekom Srbija vam sa ponosom predstavljaju nastavak koncertnih aktivnosti u Pozorištu na Terazijama u Beogradu i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Nakon koncerta u SNP-u 27.novembra 2009.godine, Neverne bebe će u ponedeljak 05.aprila, održati koncert u Pozorištu na Terazijama u Beogradu sa početkom u 20.30h.
“Bebe” u Beogradu nisu nastupale pune dve godine, a na koncertu u Pozorištu će izvesti 22 numere, kako sa poslednjeg albuma “Iza oblaka”, tako i pesme sa prethodnih izdanja, ali  u novim aranžmanima. Ovoj koncertni nastup će ujedno biti i poslednji, pred izlazak novog albuma, a publika u Pozorištu na Terazijama će premijerno čuti “Uzmi boje” jednu od jedanaest numera, koliko će se naći na novom CD-u.
Navikli ste da su koncerti „Nevernih beba“ divni, bajkoviti, slikoviti, ljubavni i romantični, pa nema sumnje da će i nastup u Pozoršstu na Terazijama biti takav.
Karte za ovaj Koncert možete kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama i na Bilet servisu, po ceni od 1900,00 za balkon i 2300 ,00 dinara za parter.
Povezana vest:  Rejdiohed snima nastavak albuma ”In Rainbows”