kesha promo 2012

MTV BUZZ – KE$HA „C’MON“

U okviru MTV BUZZ inicijative, MTV će ovog meseca posebnu pažnju posvetiti novom spotu mlade i neobuzdane Ke$he za njenu novu pesmu „C’Mon“.
„C’Mon“ se nalazi na Ke$hinom drugom studijskom albumu Warrior, koji je bio najavljen pesmom „Die Young“. Spot je tipičan je za ovu mladu umetnicu: pregršt šareniša, simbola i bez mnogo smisla. Zato se spremite za ludu žurku, ljude obučene u kostime plišanih životinja koji osvajaju grad, hipi kombi i usputno pretvaranje prodavca u mače, a sve to je smešteno u šezdesete godine prošlog veka. Potpuni haos, ali tako se nešto i očekivalo od Ke$he – mnogo dobrog raspoloženja i odlične zabave spakovane u otkačeni i autentični spot.
Za produkciju pesme su zaduženi Dr. Luke, Benny Blanco, Max Martin i Cirkut, dok režiju spota potpisuje Darren Carig.
MTV BUZZ je MTV-jeva inicijativa koja spaja vatrene muzičke fanove sa najvećim svetskim zvezdama i njihovim novim video ostvarenjima.
Svakog meseca novi spot nekog izvođača sa A liste je odabran za MTV BUZZ i dobija povlašćen tretman. U narednim mesecima MTV će predstavljati različite izvođače iz različitih žanrova – Pop, Dance, R&B, Hip Hop i Rock muzike.
Spremite se za najbolje izvođače, nove spotove, intervjue i pažnju kakvu zvezde zaslužuju u MTV BUZZ-u!

Povezana vest:  Vodeći svetski mediji: Istorijsko izdanje Exita, simbol pobede Srbije i njenog revolucionarnog duha!