avril 2012 2Avril Lavigne objavljuje peti album u martu

Omiljena kanadska pevačica Avril Lavigne već neko vreme radi na svom petom albumu, a konačno se zna i kad bi njeni fanovi mogli da ga očekuju.
Pevačica na novom materijalu, nasledniku Goodbye Lullaby iz 2011., suaađuje sa slavnim producentom LA Reidom.
Prema saznanjima, francuskom muzičkog sajta Pure Charts, novi Avrilin album može se očekivati o martu, iako još nema službene potvrde.
-Novi je materijal spreman i uskoro ćemo izići s njime. Budite strpljivi. Hvala svima na podršci – zahvalila se Avril prošloga meseca svojim vernim fanovima.
U međuvremenu, Avril (28) se verila sa sunarodnikom, 37-godišnjeg rokera Chada Kroegera, frontmena Nickelbacka nakon šest meseci veze.
Na novom albumu sarađivala je s Chadom, a ljubav je planula u studiju. Pevačica je bila nekoliko godina u braku s Deryckom Whibleyjem, članom pop punk benda Sum 41, a Chadu će ovo biti prvi brak. Datum venčanja zasad još nije poznat, a Avril namerava da napravi otkačeno rokersko venčanje.
-Ona ima genijalne ideje za venčanje. Ja se uglavnom samo složim s njenim mišljenjem. Biće to skroz otkačeno rokersko venčanje. U jednom trenutku sam mislio da se nikad neću skrasiti. Ali kad sam upoznao Avril, sve se promenilo. Iskreno, venčanje je bilo više moja ideja nego njena. Zato sam srećan što je pristala da se uda za mene – izjavio je Kroeger.

Povezana vest:  One Direction odbili poziv u Belu kuću