Lil Twist  Justin Bieber Key Swag 3000 Memphitz

Da li se Justin Bieber previše zabavlja?

Justin Bieber ima 18 godina I voli da se provodi. Ima flotu brzih automobila ( i sto toliko kazni za brzu vožnju) , putuje po celom svetu zbog obaveza i očigledno voli da luduje – možda uz pomoć nekih ilegalnih supstanci.
Samo pre mesec dana, zvezda je uočena s nečim za šta se misli da je trava. Portal TMZ javlja da ima mnogo više, previse, slika od onih do kojih su oni došli i koje su objavili na svom sajtu.
Nedavno, neki američki online mediji su javili da Biebs očigledno luduje s prijateljima Lil Twistom i Lilom ZA uz sizzurp.
Za one od vas koji nisu upoznati sa žargonom, „sizzurp“ je vrlo tehnički naziv za kodeinski sirup. Obično se meša s nekom vrstom sode bikarbone i drugim aromatičnim ukusima kako bi se napravilo piće, koje se obično pije iz duplih čaše u kakvima se poslužuje kafa za poneti, barem tako Lil Wayne priča o tome.
U tim navodnim slika (koje za sada nisu obavljena nigde na internetu), Biebs ispije neidentifikovno piće iz duple čaše. Naravno, PR menadžeti zvezde još nius izneli nikakva komentira povodom ovih novih glasina. A izvor blizak Bieberu kaže on definitivno ne pije sizzurp.
Bieber se nije osvrtao posebno na nedavne glasine, ali je juče, u subotu (2. februara) tvitovao u svoju odbranu: -Neke od tih glasina o meni postaju uzimajuće, malo izvan kontrole . ne verujem BS.
Koncentrisaću se na na pozitivno – dodao je on I nastavio : -Shvatam da glasine dolaze sa namerom da ne poljujaju, ali da ostajem ja.
Nastavio je dalje: – Okrenut muzici. Želite da znate na šta mislim… sve je već tu. #BELIEVEacoustic.
Da li puši travu i pije sirup protiv kašalj ili ne radi to, navodi sve da se zapitaju da li se teen zvezda možda previše provodi na žurkama. Šta vi mislite? Da li je Biebs krenuo na tamnu stranu? U svetu poznatih to nije teško, pogotovo kada set bogati i mladi, pogledajte samo slučaj Lidsay Lohan!

Povezana vest:  Kompozicije Borisa Kovača u Mikser Houseu 20. novembra